Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ: Ο Χρ. Μαζανίτης απογυμνώνει το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ


Ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, με ανοιχτή επιστολή, την οποία απέστειλε προς το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, ήταν ο μόνος που όρθωσε ανάστημα και απογύμνωσε τους "πρόθυμους" συνδικαλιστές, που όλο αυτό το διάστημα δεν έκαναν το παραμικρό για να διεκδικήσουν έστω κάτι για το καλό του κλάδου....




Αναλυτικά, η επιστολή - κόλαφος:

Κύριοι, κυρίες

Δια της παρούσης σας ενημερώνω ότι δεν προτίθεμαι να παραστώ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ όχι τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο - κυρίως - γιατί θεωρώ ότι δεν έχει καμία σημασία η σπουδή σας να κάνετε μνημόσυνο στον κλάδο.

Οφείλω να επισημάνω ότι έχετε πράξει το μέγιστο έγκλημα προς όλο τον κλάδο με την στάση σας απέναντι στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Πέραν της αντίδρασης που έγινε από πλευράς Ενώσεως, πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ήμουν Προεδρεύων του Διοικητικού Συμβουλίου, από εκεί και πέρα - και παρά τις προτροπές μου και τις τοποθετήσεις μου κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων - ουδέποτε πράξατε το παραμικρό.

Είχατε την ευκαιρία να περισώσετε ότι μπορούσατε από την τιμή σας όλο τον Αύγουστο. Αντ' αυτού προτιμήσατε να βάλετε λουκέτο στην ΕΣΗΕΑ και να μην πραγματοποιήσετε ούτε μία συνεδρίαση του ΔΣ.

Και σήμερα, ανήμερα της δημοπράτησης των αδειών, με ένα εντελώς υποκριτικό ύφος, καλείτε σε συνεδρίαση επί του θέματος. Αιδώς!

Με την στάση σας, το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, λειτούργησε ως ο υπόγειος συνεργάτης της κυβέρνησης σε αυτό το άθλιο νομοσχέδιο.

Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνετε την επιλογή μου να μην σας αποκαλώ συναδέλφους. Δεν μπορούμε να αποκαλούμαστε συνάδελφοι.

Σας θεωρώ συνυπεύθυνους για όποιον τηλεοπτικό σταθμό κλείσει και για όποιον συνάδελφο χάσει τη δουλειά του

ΥΓ: Την ίδια ακριβώς πρακτική ακολουθείτε και στον ΕΔΟΕΑΠ. Υπονομεύετε συστηματικά τη λειτουργία του και δεν έχετε συμβάλλει στην όποια εξεύρεση λύσης. Στρουθοκαμηλίζετε μιλώντας για Αγγελιόσημο το οποίο παραδώσατε αμαχητί και φαντασιωνόσαστε ότι υπήρχαν λεφτά τα οποία είναι υπαρκτά μόνο στο μυαλό σας.

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2016

Χρήστος Μαζανίτης - Μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ - Ενωμένοι Δημοσιογράφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.