Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Το μεσημέρι ανακοινώνονται οι νέοι καναλάρχες και... ποιο θα βάλουν λουκέτο!


Με τις φήμες να οργιάζουν ότι Μαρινάκης και Σαβίδης έχουν ήδη πάρει τις πρώτες δύο άδειες και τον όμιλο Βαρδινογιάννη να λαμβάνει την τρίτη, σε λίγες ώρες...




θα γνωρίζουμε ποιοι είναι οι νέοι 4 επιχειρηματίες, που το καθεστώς Τσίπρα θα επιβάλει σε όλο τον κόσμο να βλέπουν το πρόγραμμά τους, εκτός από την ΕΡΤ... της Βορείου Κορέας.

Όπως έγινε ήδη γνωστό από χθες το απόγευμα, μετά την επιτυχή δημοπράτηση της πρώτης άδειας, οι επτά εναπομείναντες υποψήφιοι, αλλά και τα μέλη της ειδικής πενταμελούς επιτροπής, συμφώνησαν να ξεκινήσουν αμέσως την δημοπράτηση της δεύτερης τηλεοπτικής άδειας, χωρίς να μεσολαβήσει χρονικό διάστημα ανάπαυσης ή ύπνου , με στόχο να έχει κι αυτή ολοκληρωθεί ως αργά απόψε το βράδυ και έως αύριο το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του διαγωνισμού.

Οι ίδιες πηγές αποσαφήνιζαν ταυτόχρονα, οτι μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοπρασία και των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί η παραμικρή λεπτομέρεια, παρά την αντίθετη φημολογία που υπήρξε από το πρωί, λόγω διφορούμενων δηλώσεων από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συνεπώς κανείς δεν γνωρίζει ακόμη, ποια εταιρεία κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική άδεια, γλυτώνοντας νωρίς από την επίπονη διαδικασία. Δεν είναι επίσης γνωστό σε ποιο ύψος έφτασε το τελικό τίμημα, αλλά και σε τι επίπεδα αποσύρθηκαν οι άλλοι υποψήφιοι.

Όλα αυτά θα ανακοινωθούν με μια συνολική κυβερνητική ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και αρθούν οι αυστηρές ρήτρες εμπιστευτικότητας που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα το πρωί.

Η εξέλιξη της δημοπρασίας κατά την διάρκεια κατακύρωσης της πρώτης άδειας ήταν αργή, επειδή ορισμένοι εκ των υποψηφίων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό καθυστέρησαν να εξοικειωθούν με το ειδικό λογισμικό, με το οποίο υποβάλλονται οι ηλεκτρονικές προσφορές, ενώ κατά την έναρξή της υπήρξαν και πάλι ενστάσεις και παράπονα για τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.