Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Χειροπέδες σε μέλη της οικογένειας Μπαρμπαρούση για τον ξυλοδαρμό αστυνομικού


Μια μέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και οικείους του, άρχισαν οι πρώτες συλλήψεις...



Η αστυνομία συνέλαβε έναν ξάδελφο του βουλευτή, ενώ έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση τεσσάρων ακόμα ατόμων, που συμμετείχαν στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες της Αστυνομίας, ερεύνησαν το σπίτι και το αυτοκίνητο του ατόμου που λίγο αργότερα συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, μία κάνη όπλου, ένα ξύλινο κοντάκιο, αλλά και ένα μαστίγιο!

Σε βάρος των τεσσάρων ανδρών αλλά και του Κώστα Μπαρπαρούση σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υπάγεται σε ειδικό καθεστώς λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στη δικογραφία σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες με άδεια στο χωριό του Φυτείες της Αιτωλοακαρνανίας, διαπληκτίστηκε στο δρόμο με συγγενή του Μπαρμπαρούση για την προτεραιότητα.

Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ βρίσκονταν με συγχωριανούς του σε καφετέρια του χωριού, δέχτηκε άγρια επίθεση από τον Κώστα Μπαρμπαρούση και τέσσερις συγγενείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.