Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς κι οι μπίζνες εκατοντάδων χιλ. ευρώ! [video]


Ανεπανάληπτη ΟΡΓΗ έχει προκαλέσει ακόμη και στην Κουμουνδούρου η τεκμηριωμένη (και πολιτικά) καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Αφροδίτης Σταμπουλή σε βάρος του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ (!) της περιοχής Τάππα ο οποίος επιχείρησε να κάνει «μπίζνα»εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με την σίτιση των δύσμοιρων μεταναστών...



To πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Τάππας, που πήγε να στήσει το «κόλπο» είναι ο αναπληρωτής του κόμματος, συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, για το Προσφυγικό!

Αντε τώρα να πειστεί η Ελληνική κοινωνία, ότι δεν έχει επιχειρηθεί να στηθούν αντίστοιχα «κόλπα» και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…

Επί του θέματος πάντως δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο από μέρους μας, αφού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα λέει όλα μέσα σε ενάμιση λεπτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.