Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Στις 23 Αυγούστου το ΣτΕ θα συζητήσει για τις τηλεοπτικές άδειες


Θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη με βάση τους νόμους ή θα δώσει ακόμη ένα... μπόνους στον υπερκαναλάρχη υπουργός προπαγάνδας, Νίκο Παππά;...




Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, δηλαδή τέσσερις μόνο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη κρίσιμη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή του διαγωνισμού.

Όπως έγινε γνωστό, η ακρόαση για τη χορήγηση ή μη προσωρινής διαταγής περί αναστολής διενέργειας της δημοπρασίας λόγω των εκκρεμών ασφαλιστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, ενώπιον της Δικαστικής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η ακρόαση αφορά σε όλους τους αιτούντες, ωστόσο, είναι άγνωστο αν τελικά η απόφαση θα εκδοθεί πριν από τον διαγωνισμό.

Σημειώνεται πως η τελευταία φάση του διαγωνισμού για την κατακύρωση των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωί της 30ης Αυγούστου και σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς θα ολοκληρωθεί το νωρίτερο το πρωί της επομένης, γεγονός που προκαλεί ήδη θύελλα διαμαρτυριών από τις υποψήφιες εταιρείες για την οργάνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.