Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Μας δουλεύουν; Επίθεση Καμμένου στον κουμπάρο του, Καλογρίτσα και τον... Ευαγγελάτο (!) για τις τηλεοπτικές άδειες!


Τα πιόνια εχουν τοποθετηθεί στην σκακιέρα για την μάχη των τηλεοπτικών αδειών. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, που είναι κουμπάρος του Χρήστου Καλογρίτσα (τον έχει παντρέψει) φαίνεται ότι έχει κάνει την επαφή με τον Φίλιππο Βρυώνη ώστε να μπουν στην διεκδίκηση από κοινού για μία από τις τηλεοπτικές άδειες. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι ρόλο παίζει ο επίσης κουμπάρος του Καλογρίτσα, Πάνος Καμμένος;...



Νέα επίθεση εναντίον του κουμπάρου του, Χρήστου Καλογρίτσα, εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter.
Ο κ. Καμμένος κατηγορεί τον κ. Καλογρίτσα ότι μέσω δημοσιεύματος ιστοσελίδας, την οποία και επισυνάπτει στο tweet που «ανέβασε», προσπαθεί να πιέσει για την τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί.
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας παρουσιάζει παλαιότερες δεσμεύσεις του Πάνου Καμμένου αναφορικά με το επίδομα παραμεθορίου που θα έδινε στους στρατιωτικούς, κάνοντας λόγο για «σύντομο ανέκδοτο».
Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμα που ανάρτησε ο υπουργός Άμυνας στο twitter αναφέρει: «Με τα μαύρα λεφτά στο σάιτ και ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...», αναφέρει και επισυνάπτει το λινκ του δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα onalert.gr, η οποία ανήκει στον Νίκο Ευαγγελάτο!
kammenos.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.