Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Τα συνεταιράκια «σκοτώνονται» για τους... Νταβατζήδες τους και τις τηλεοπτικές άδειες


Να παρουσιάσει δημόσια ό,τι στοιχεία έχει για τον «ισχυρό άνδρα» της Τοξότης ΑΕ Ιωάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα τον Πάνο Καμμένο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας...



«Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι…» κατήγγειλε την Τετάρτη σε ανάρτησή του στο Twitter, o υπουργός Άμυνας. «Αν έχει στοιχεία ας τα πει δημόσια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι η διαδικασία αδειοδότησης είναι δίκαιη, ωστόσο ενώ ανάφερε για τον αριθμό των αδειών ότι «το τοπίο είναι συγκεκριμένο (…) και ότι 5η άδεια δεν μπαίνει με τίποτε, καθώς έχει ψηφίσει η Βουλή», εντούτοις για τα θεματικά κανάλια περιορίστηκε να αναφέρει ότι «θα είναι συγκεκριμένης κατεύθυνσης με διαφορετική στόχευση και ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.