Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Μητσοτάκης: H ΝΔ θα ακυρώσει τον νόμο Παππά για τα κανάλια [video]


Βαρυσήμαντη παρέμβαση αλλά και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους υποψήφιους επενδυτές έστειλε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες....



«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα καταργήσει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την ενημέρωση των συντακτών.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κινήθηκε εκτός συντάγματος, καθώς δεν ανέλαβε τον διαγωνισμό η ανεξάρτητη αρχή που είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Επίθεση στον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή την επικείμενη άνοδό του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε «πριν ξεκινήσει την επιστροφή του στον τόπο του εγκλήματος, στον τόπο των κάλπικων υποσχέσεων τον καλούμε να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει:

Τι έγινε το δήθεν πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του 2014, αλλά και το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα του 2015;

Τι έχει να πει στους συνταξιούχους που τους κόβει τις συντάξεις;

Τι απαντά στους πιο αδύναμους για το ΕΚΑΣ;

Τι λέει στους πολίτες που υπόσχονταν ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ;

Τι απαντά στα παιδιά που βλέπουν την Παιδεία να υποβαθμίζεται;

Τι έχει να πει στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους ναούς να βεβηλώνονται από τους «γνωστούς άγνωστους»;».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας έχει βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας και για αυτό, ό,τι και να πει ουδείς θα το πιστέψει, γιατί ότι και να πει δεν θα το κάνει.

Ως παράδειγμα έφερε την παλαιότερη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των συντάξεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγραφε τότε, ότι αν μείνουν όρθιοι -εννοούσε η κυβέρνηση της ΝΔ- θα φέρουν τις συντάξεις στα 360 ευρώ, θα εξαυλώσουν τις επικουρικές και τα εφάπαξ. Θα απελευθερώσουν τις ομαδικές απολύσεις.

Χθες, συνέχισε, ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για συντάξεις των 380 ευρώ. Η ΝΔ, είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση είπε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπει σε υποσχεσιολογία.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στο δυστύχημα της Αίγινας λέγοντας πως η ερώτηση της ΝΔ στην Βουλή, έγινε για να μην υπάρξει κανένα σκοτεινό σημείο στο δυστύχημα της Αίγινας. «Ωστόσο υπάρχουν τρεις σκοτεινές ώρες απραξίας. Μας προβληματίζει και η σπουδή των δηλώσεων του κ. Δρίτσα που μπήκε στην ουσία πριν ξεκαθαρίσει καλά καλά τι είχε συμβεί;» ανέφερε.

Για την συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας

«Η ΝΔ είχε τοποθετηθεί για την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας», είπε ο κ. Κουμουτσάκος. Είχαμε πει ότι ήταν ένα απαραίτητο βήμα να συνεργαστεί η Τουρκία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Είχαμε όμως πει επιπλέον, ότι ήταν μία συμφωνία ασταθούς βάσης, που όμως λειτούργησε.

Θα ήταν αρνητική εξέλιξη και οπισθοδρόμηση αν η συμφωνία κατέρρεε, είπε ο κ. Κουμουτσάκος. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να μην καταρρεύσει. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και ο πρόεδρος του κόμματος στην συνάντησή του την Παρασκευή με τον επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η κυβέρνηση, συνέχισε, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο και να έχει εναλλακτικό σχέδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.