Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η Στεφανίδη ξεφτίλισε την "Αυγή" - Τους φτύνουν όλοι και νομίζουν ότι ψιχαλίζει [video]


Απάντηση στις «νουθεσίες» της Αυγής προς την ίδια «να… διαβάζει περισσότερο» για τη δήλωσή της «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» έδωσε μέσω Twitter η Κατερίνα Στεφανίδη...


Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο απαντώντας σε μια από τις αναρτήσεις για το άρθρο της Αυγής έγραψε ως απάντηση – την οποία αργότερα ωστόσο διέγραψε:

«Ποιο άρθρο ρε παιδιά; Ούτε και ξέρω τι είναι Αυγή πόσο μαλλον να ασχολειθώ να διαβάσω άρθρο τους και να τους απαντήσω κιόλας»

Σε δεύτερη συνεχόμενη απάντησή της προσθέτει δε: Ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη στο Twitter:



Μάλιστα, επανέλαβε τις δηλώσεις της και στις κάμερες:



Με ένα πλατύ χαμόγελο και αρκετό κόσμο να την περιμένει, η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ επανέλαβε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει το σπουδαίο επίτευγμά της, εξέφρασε την πικρία της για την προβολή που δεν έχουν οι μέχρι τώρα επιτυχίες της, παρά το γεγονός πως κερδίζει διαρκώς μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στο «καρφί» της Γελένα Ινσιμπάγεβα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πετύχαμε τον στόχο μας, περιμένω… πώς και πώς τις διακοπές πλέον, αν και έχω να δώσω κάποιους αγώνες ακόμα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, συνεχίζω με τον ίδια δίψα και τον ίδιο τρόπο για νέες διακρίσεις. Στο Ρίο κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πίστευα στο μετάλλιο, κι εγώ και ο άνδρας μου. Αυτός με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο το χρυσό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.