Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

1 εκ. λίρες χάθηκαν στο δρόμο για Μαζουακού


Η εφημερίδα DailyMail σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως η Γουέστ Χαμ θεωρεί πως...


 έχει πληρώσει 1 εκατομμύριο λίρες παραπάνω για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου ερευνούν αν υπάρχει άτομο που έλαβε αυτά τα χρήματα και δεν έχει δηλωθεί στα επίσημα έγγραφα που υπέγραψαν οι δυο ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ έχει στείλει άνθρωπό της στην Αθήνα για να διερευνήσει αν υπήρξε παρανομία στη μεταγραφή, παρανομία που κόστισε χρήματα στην αγγλική ομάδα.
Στο ρεπορτάζ της, η DailyMail σημειώνει, επίσης, τα εξής: “Στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί χάος με το πρωτάθλημα να καθυστερεί να ξεκινήσει καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά. Επίσης, ερευνάται από τη δικαιοσύνη η συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ως μέλος σε ένα σύστημα στημένων αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.