Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Έκανε διακοπές με 28.000$... κάβα η 27χρονη φοιτήτρια! [video]


Τα αναπάντητα ερωτήματα για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας από τη Νέα Σμύρνη, που βρέθηκε να κάνει διακοπές στο Λουτράκι...
Η 27χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 27 Αυγούστου και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής με αποτέλεσμα οι γονείς της να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχτηκε η 27χρονη το βράδυ της εξαφάνισής της (27η Αυγούστου) ήταν από τη μητέρα της ενώ το στίγμα του κινητού τηλεφώνου που είχε στα χέρια της η Μαρία εντοπίστηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Λίγες ώρες μετά από αυτό το τηλεφώνημα στο οποίο η Μαρία είπε στη μητέρα της: «Μαμά είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι, μην ανησυχείς καληνύχτα» η αστυνομία εντόπισε στίγμα του κινητού τηλεφώνου στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο εντοπισμός του κινητού τηλεφώνου έγινε από τις αρχές μετά την άρση του τηλεφωνικού που είχαν ζητήσει οι γονείς από την Εισαγγελία δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση της κόρης τους, από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Όπως είχε πει ο ίδιος της ο πατέρας στους αστυνομικούς, η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ δεν έφυγε με «άδεια» χέρια από το σπίτι. Δεν πήρε μαζί της ρούχα και προσωπικά αντικείμενα αλλά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό της τάξεως των 20.000 ευρώ.

Η Μαρία Νέστορα, η οποία, το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, είπε ότι ήταν σε διακοπές, χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν έδινε σημεία ζωής. Αμέσως μετά, ο πατέρας της, Νίκος Νέστορας, παρέλαβε την κόρη του από το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που εξασφάλισε το protothema.gr, η 27χρονη κοπέλα, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της.«Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω. Δεν έβλεπα τηλεόραση», είπε στο δημοσιογράφο κατά τη μεταφορά της στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.