Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πατέρας έξι παιδιών γίνεται παππούς στα 36 του


Οκτώ μέλη αριθμεί η οικογένειά του Grant Jackson και ετοιμάζεται να μεγαλώσει σύντομα καθώς ο μεγαλύτερος γιος του, ο 18χρονος Corey, περιμένει...


 το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Taya.
Ο 36χρονος παραδέχθηκε πως ο ίδιος και η 35χρονη σύζυγός του σοκαρίστηκαν όταν συνειδητοποίησαν πως θα γίνουν… παππούδες. «Ο Corey μας μίλησε ιδιαιτέρως και μας είπε πως ήθελε κάτι να μας πει, η πρώτη αντίδρασή μας ήταν μάλλον… σοκ», περιέγραψε.
«Μια στιγμή μετά με κατέκλυσε το συναίσθημα της αγάπης γι’ αυτό το μικρό ανθρωπάκι που δεν είχα ακόμα συναντήσει αλλά θα έκανε μια τόσο ιδιαίτερη προσθήκη στη ζωή της οικογένειάς μας», είπε η μέλλουσα γιαγιά Stacey.
Η οικογένεια είναι γνωστή στο βρετανικό κοινό καθώς συμμετέχει στο ριάλιτι σόου «Gogglebox».
Ο Grant πρόσθεσε πως ανησυχούσε για το ότι ο γιος του θα γινόταν μπαμπάς τόσο μικρός επειδή, ως νεαρός μπαμπάς και ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά τι περιμένει τον ίδιο και τη μνηστή του.
«Ήταν δύσκολο που αποκτήσαμε μωρό τόσο νέοι και δεν θα ήθελα να είναι το ίδιο δύσκολο και για εκείνους όπως ήταν για μας», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.