Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα στοιχεία για την επίθεση εναντίον του διοικητή της Τροχαίας - Σε κάμερα ασφαλείας οι κινήσεις των δραστών


Από υλικό κάμερας ασφαλείας, που έχει στα χέρια της η αστυνομία, προκύπτουν νέες λεπτομέρειες για το πώς έγινε η επίθεση σε...


 βάρος του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Αυγούστου ο Γιώργος Διαμαντόπουλος βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της πορείας υπέρ των προσφύγων, όταν δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε στο κεφάλι και το πρόσωπο.
Οι δράστες είναι άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει καταγράψει την επίθεση, αλλά και από καταθέσεις. Σύμφωνα με αυτό το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, 5 άτομα ηλικίας 20-25 ετών, αποσπάστηκαν από την πορεία και προσέγγισαν τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών και έναν ακόμη αξιωματικό που βρισκόταν μαζί του.
Ο ένας από την ομάδα ρώτησε ποιοι δρόμοι ήταν κλειστοί, λόγω της πορείας. Στη συνέχεια, οι 4 από αυτούς απομακρύνθηκαν, αλλά ο ένας- μόλις γύρισε την πλάτη του ο κ. Διαμαντόπουλος- του επιτέθηκε.
Αρχικά φαίνεται, στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας, να τον χτυπά στο κεφάλι και μόλις ο κ. Διαμαντόπουλος γύρισε αιφνιδιασμένος, τον χτύπησε άλλες δύο φορές, στο κεφάλι και το πρόσωπο. Αμέσως μετά, ο δράστης απομακρύνθηκε, αποσπώντας και το πηλήκιο από τη στολή του θύματός του. Ο διοικητής της Τροχαίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.
Το υλικό αυτό θεωρείται αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο, αλλά η αστυνομία κάνει έκκληση προς όποιον έχει βίντεο με καλύτερη ανάλυση, καθώς οι αρχές θέλουν να δουν τις κινήσεις που έκανε η ομάδα των αγνώστων τα λεπτά πριν και μετά από την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.