Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Νεαρή με λεύκη φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες για να δώσει το δικό της μήνυμα [ΦΩΤΟ]


Μια νεαρή που έχει λεύκη πέρασε τα εφηβικά της χρόνια με το να κρύβεται από ντροπή λόγω των σκληρών σχολίων που λάμβανε για την κατάστασή της...


Τώρα, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό και να φωτογραφηθεί για να δώσει το δικό της μήνυμα στα άτομα που έχουν επίσης λεύκη. Η 21χρονη Ashley Soto ήταν 12 ετών όταν ανέπτυξε αυτή την κατάσταση στο δέρμα της και ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσει ψυχολογικά. Η κατάσταση αυτή προκαλεί άσπρα χλωμά «μπαλώματα» στο δέρμα της γιατί υπάρχει στο σώμα της έλλειψη μελανίνης. Πρόκειται για τη χημική ουσία που δίνει στα ανθρώπινα μαλλιά, στο δέρμα και στα μάτια το χρώμα τους. Όταν έγινε η διάγνωση, η έφηβη τότε κοπέλα από τη Φλόριντα, κλείστηκε στον εαυτό της και καθόταν συνέχεια σε εσωτερικούς χώρους. Απέφευγε να έρχεται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και φόραγε μακρυμάνικα για να κρύψει το δέρμα της ακόμη και σε περιόδους με μεγάλη ζέστη.
Μέχρι τον Απρίλιο του περασμένου έτους αρνιόταν να φοράει μπικίνι ή να πηγαίνει για κολύμπι καθώς κάποιος την είχε κοροϊδέψει σε μια πισίνα σε ηλικία 13 ετών. Εκείνη όμως πλέον περήφανα δημοσιεύει φωτογραφίες με σέξι πόζες, όπως παραδέχεται, στους πάνω από 10.000 φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας το δέρμα της όπως είναι στην πραγματικότητα. Δεν ξεχνάει τα αδιάκριτα βλέμματα που τη συντρόφευαν όσο ήταν παιδί και για τα οποία μιλάει τώρα που έχει αγαπήσει το σώμα και τον εαυτό της. Όλα άλλαξαν με μια απόφασή της να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στα κοινωνικά δίκτυα. Βρήκε αμέσως υποστηρικτές και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή της έτσι ώστε αποφάσισε να μοιραστεί εικόνες της και σε πιο σέξι πόζες.
Το μήνυμα που θέλει να δώσει είναι ο καθένας να αγαπάει το σώμα του όπως είναι με τις όποιες ατέλειες έχει αυτό.

koasdal1

koasdal2Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.