Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Το άβατο στον καταυλισμό του Ασπροπύργου - βροχή οι σφαίρες σε αστυνομικούς


Άφαντο το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., αντί να στείλει δυνάμεις να εισβάλλουν στο άβατο του Ασπροπύργου, φώναζε στους αστυνομικούς να φύγουν!...



Ομάδα ΔΙ.ΑΣ αποτελούμενη από 4 αστυνομικούς που επέβαιναν σε 2 μοτοσυκλέτες, δέχθηκαν πυρά και απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα, στα νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με πηγές της ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ακολουθούσαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο, μάρκας Smart. Το Ι.Χ αυτοκίνητο κατευθύνθηκε σε καταυλισμό, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με τους αστυνομικούς να ακολουθούν.

Με το που μπήκαν στον καταυλισμό οι μηχανές της ΔΙ.ΑΣ, περίπου 30 άτομα τους επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα. Ένας από αυτούς, τους πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να διαλυθεί το πλήθος. Στη συνέχεια, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.