Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Το κακοστημένο ριάλιτι με τον διαγωνισμό - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες


Πραγματικός μαραθώνιος αποδείχθηκε η κάθε δημοπρασία για τις τέσσερις νέες τηλεοπτικές άδειες, με τη διαδικασία για την κάθε μία να διαρκεί τουλάχιστον ώρες και το ρεκόρ να κατέχει η πρώτη για την οποία χρειάστηκαν 15 ώρες....



Αυτά προκύπτουν από κυβερνητικές πηγές που αναφέρουν ότι κάθε δημοπρασία διάρκεσε πάνω από δέκα ώρες, με την πρώτη να ξεκινά το πρωί της Τρίτης και να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, έπειτα από μια μάχη των οκτώ υποψηφίων επί δεκαπέντε ολόκληρες ώρες.

Πλέον η προσοχή έχει επικεντρωθεί στις επόμενες ώρες όταν και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Μετά την κατακύρωση και των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, τα σχήματα που βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και αφού οι τέσσερις πλέιοδότες υπογράψουν τα σχετικά πρακτριοκά θα αποχωρήσουν από τον χώρο παίρνοντας στα χέρια τους και τις τηλεφωνικές συσκευές που παρέδωσαν κατά την εισοδό τους, κάτι που δεν σημαίνει όμως και την άρση της ρήτρας εμπιστευτικότητας που ισχύει.

Ακολούθως θα υπάρξει ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για το αποτέλεσμα της διαδικασίας στην οποία θα αναφέρονται οι νικητές και το τελικό τίμημα κατακύρωσης της κάθε τηλεοπτικής άδειας, ή το σύνολο του τιμήματος και για τις τέσσερις άδειες συνολικά.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο εκ νέου έλεγχος του πόθεν έσχες των τεσσάρων πλειοδοτών και μετά θα γίνει η οριστική κατακύρωση των αδειών.

Πάντως λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι της Πέμπτης, οι υπάλληλοι της εταιρείας catering που έχει αναλάβει την σίτιση των υποψηφίων καναλαρχών έφτασαν και πάλι στο υπουργείο Τύπου με το μεσημεριανό των οκτώ ομάδων που αναμετρώνται για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.