Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Το υπερσύγχρονο αεροδρόμιο - φάντασμα της Κρήτης


Μπορεί το διεθνές αεροδρόμιο της Σητείας και οι νέοι αναβαθμισμένοι χώροι να εγκαινιάστηκαν με... δόξα και τιμή, ωστόσο κάθε αερολιμένας που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει και πτήσεις!...Αυτό, σύμφωνα με το ekriti.gr, δεν φαίνεται να συμβαίνει στην περίπτωση της Σητείας, καθώς όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο, βρίσκουν όλη τη διαδικασία μπλοκαρισμένη!

Αιτία η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάληψης του πτητικού έργου από τον αερολιμένα της Σητείας και της ολοκλήρωσης όλων των διαδικασιών μετά τον σχετικό διαγωνισμό για τις 20 «άγονες» αεροπορικές γραμμές. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός αφορά την περίοδο από την 1η Οκτωβρίου του 2016 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020.

Πολίτες που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στην Αθήνα ή σε άλλους προορισμούς ακόμα και για ιατρικούς λόγους, βρίσκονται σε αναμονή, καθώς τα ταξιδιωτικά γραφεία της πόλης έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά! Πτήσεις - και αυτές πλήρεις - υπάρχουν μόνο για το επόμενο τριήμερο μέχρι και να εκπνεύσει και ο Σεπτέμβριος, οπότε μετά το ανακαινισμένο και σύγχρονο αεροδρόμιο θα περιμένει να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες ώστε να ξαναδεί αεροπλάνα στην πίστα του και επιβάτες στις αίθουσές του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.