Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιο βιάγκρα; Μία νέα αλοιφή υπόσχεται… θαύματα σε ελάχιστα λεπτά


Οι μετοχές της βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας σημείωσαν μεγάλη άνοδο μετά την επιτυχημένη δοκιμή μιας αλοιφής που έχει...


 άμεσα αποτελέσματα στην καταπολέμηση των προβλημάτων στύσης.
Οι δοκιμές που έγιναν σε 232 άνδρες έδειξαν ότι η αλοιφή είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο 82% μέσα σε δέκα λεπτά.
Αυτή η έρευνα καθιστά τη νέα αλοιφή ανταγωνιστική του βιάγκρα, το οποίο σε γενικές γραμμές χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να ενεργήσει.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η φαρμακευτική εταιρία Futuru, μπορεί να αποκτήσει μερίδιο στην παγκόσμια αγορά που θα ξεπερνά τα 5 δισ. ετησίως. Η αξία των μετοχών της εταιρίας διπλασιάστηκε την Πέμπτη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ερευνών για τη νέα αλοιφή που θα πωλείται με την ονομασία Eroxon.
Σύμφωνα με την εταιρεία το προϊόν θα εφαρμόζεται κατευθείαν στο ανδρικό μόριο και όπως έδειξαν οι έρευνες το 82% των ανδρών που είχαν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας αντιμετωπίστηκαν με την αλοιφή σε λιγότερο από 10 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η MED2002, επιστημονική ονομασία της αλοιφής, θα είναι η πιο γρήγορη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία. Σύμφωνα πάντα με την εταιρία, δεν έχουν παρατηρηθεί ανησυχίες ή δυσμενείς επιπτώσεις από τη χρήση της αλοιφής.
Ως αποτέλεσμα, συμπλήρωσαν, η αλοιφή μπορεί να πωλείται και με συνταγή γιατρού αλλά και χωρίς συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.