Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τούρκος τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή κατά του Θεοφάνους


Στα δικαστήρια αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Θεοφάνους, ύστερα από αγωγή που κατέθεσε...


 σε βάρος του ο Τούρκος τραγουδιστής και συνθέτης Εγέ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού MY TV, ο εν λόγω τραγουδιστής, το 2008 είχε κάνει ξανά μήνυση στον Κύπριο συνθέτη, με την κατηγορία ότι πήρε το τραγούδι του “Yaz askim” χωρίς την άδειά του, άλλαξε τους στίχους στα ελληνικά για το τραγούδι “Μα δεν γίνεται”, το οποίο τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος, με μεγάλη επιτυχία.
Ωστόσο, υπενθυμίζεται πως το τούρκικο τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1995, ενώ η ελληνική εκδοχή το 2004! Τότε ο Εγέ είχε ζητήσει 1.000.000 τουρκικές λίρες ως αποζημίωση.
Αν και δεν έγινε γνωστό τι συνέβη στην συνέχεια και αν οι δύο πλευρές ήρθαν σε μία συνεννόηση, ωστόσο χθες το βράδυ ο Εγέ έδωσε μία μεγάλη συναυλία στο Μπόντρουμ και όταν ήρθε η ώρα να πει το “Yaz askim” ισχυρίστηκε στους θαμώνες πως ο Γιώργος Θεοφάνους δεν συνετίστηκε και έπαιξε ξανά το τραγούδι του, ενώ συμπλήρωσε πως θα στείλει ξανά αγωγή ύψους 3000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.