Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Βορίδης: Απαγορεύτηκε για λόγους ασφαλείας επίσκεψη βουλευτών σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων της Θεσσαλονίκης


Ο Μάκης Βορίδης με δηλώσεις του στον "FOCUS FM 103,6", τόνισε ότι από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, άναψε...


 "κόκκινο" για την επίσκεψη αντιπροσωπείας βουλευτών σε τέσσερα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, ανάμεσά τους και αυτό στα Διαβατά.
"Ήταν προγραμματισμένη μία επίσκεψη ξένων βουλευτών σε τέσσερα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, στο Καρά Τεπέ και τη Μόρια στη Λέσβο, καθώς και στα Λαγκαδίκια και τα Διαβατά, ωστόσο, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ενημερωθήκαμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό", είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας της αντιπροσωπείας των βουλευτών, αφού όπως είπε, "οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με το που βλέπουν ξένη αντιπροσωπεία, προκαλούν ένταση, γιατί μόνιμο αίτημά τους είναι να ανοίξουν τα σύνορα", συμπληρώνοντας ότι η απόφαση είναι μεν σωστή, αλλά έρχεται ως αποτέλεσμα της "χρεοκοπίας της κυβέρνησης στους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό και των συνεχών εντάσεων σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων."
Σε ότι αφορά αυτά που ειπώθηκαν για την επίσκεψή του -όπως παρουσιάστηκε- στο δήμο Ωραιοκάστρου και τη συνομιλία του με το Δήμαρχο, ο κ. Βορίδης διευκρίνισε, ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία επίσημη συνάντηση του ιδίου και του κ. Κικίλια με την ιδιότητά τους ως συντονιστές του κόμματος με όλους τους δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης για να συζητηθούν θέματα ασφάλειας της περιοχής και στο πλαίσιο αυτό έγινε συζήτηση και για το προσφυγικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.