Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Το εμετικό πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας [ΦΩΤΟ]


Κι όμως, υπάρχει ΜΙΑ ελληνική εφημερίδα που πανηγυρίζει που θα μείνουν στον δρόμο πάνω από 2.000 εργαζόμενοι και παρουσιάζει τους Τσίπρα - Παππά σαν "Ρομπέν των Δασών"...




Δεν είναι η εφημερίδα "Αυγή" ούτε κάποια φασιστοφυλλάδα, αλλά η εφημερίδα "Το Χωνί"! Μάλιστα γράφουν χαρακτηριστικά: "Το σύστηµα γκρεµίστηκε, πάει!

Ποτέ, µα ποτέ των ποτών, δεν µπορούσε κανείς δηµοσιογράφος να φανταστεί 
ότι στην Ελλάδα θα ζούσαµε κάτι σαν και αυτό που συνέβη, αυτή την ιστορική εβδοµάδα. Ποτέ, µα ποτέ των ποτών, κυριολεκτικά....

Οι διεθνείς αναλυτές λένε ότι µετά το χτύπηµα στους δίδυµους πύργους, στην αµερικανική κοινωνία αναπτύχθηκε έντονα ένα αίσθηµα φόβου και πανικού, που εκκινούσε από το βασικό συµπέρασµα ότι τελικά οι Αµερικάνοι δεν είναι άτρωτοι, όπως πίστευαν µέχρι τότε!

Αντίστοιχης ισχύος είναι και η πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ να προχωρήσει στην –για πρώτη φορά νόµιµη- αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθµών πανελλήνιας εµβέλειας στη χώρα επειδή δηµιούργησε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον ελληνικό λαό ένα βαθύ αίσθηµα ουσιαστικής απονοµής κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ακόµη και οι πιο δύσπιστοι (αλλά ακοµµάτιστοι) απέναντί της, αυτή τη φορά αναγνωρίζουν το κοινωνικά θετικό συµπέρασµα από όλα αυτά, που µάλιστα είναι έντονο! Οτι µ' αυτή την κυβέρνηση, πραγµατικά είναι ΟΛΟΙ ίσοι απέναντι στο νόµο. Και ότι αυτά που ήξεραν οι νταβατζήδες... καλό είναι να τα ξεχάσουν.

Αυτό είναι το σαφές πολιτικό µήνυµα (που στέλνει η κυβέρνηση και λαµβάνει ο λαός), ασφαλώς ανυπολόγιστης επικοινωνιακής υπεραξίας και κοινωνικής δυναµικής".

Οι μάσκες έπεσαν

Ποιοι είναι, όμως, οι έκδότες αυτής της φυλλάδας; Μάνος Κακλαμάνος και Γιώργος Χριστοφορίδης. Κι αν δεν σας λένε κάτι τα ονόματα, να θυμήσουμε ότι ο κος Χριστοφορίδης, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, κι αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί, διορίστηκε ως πολιτικός σύμβουλος στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, όπως είναι αποκαλύψει η Ραχήλ Μακρή πριν από λίγους μήνες. Αυτά είναι τα "καλόπαιδα" που πανηγυρίζουν.

http://www.toxwni.gr/images/protoselida/Prwtoselido231.jpg

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.