Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΓΣΕΕ λέει «όχι» στο «ξεπούλημα» των επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας


Αντίθετη με κατηγορηματικό τρόπο είναι η ΓΣΕΕ στην ένταξη στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων επιχειρήσεων στρατηγικής...


 σημασίας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με την ΓΣΕΕ είναι αδιανόητο να «ξεπουλιούνται» επιχειρήσεις κοινωνικής ωφέλειας και κοινωνικών αγαθών και να υποθηκεύεται με αυτόν τον τρόπο το μέλλον της χώρας και κατ' επέκταση η πρόσβαση των πολιτών σε φτηνές και ποιοτικές υπηρεσίες.
«Δεν το χωρά ανθρώπινος νους ότι η κυβέρνηση αποφασίζει ακόμη και το νερό, όπως και το ρεύμα, να περάσει στα χέρια των ιδιωτών, καθιστώντας ακόμη και το βασικότερο αγαθό για τον άνθρωπο, εμπόρευμα», τονίζει η ΓΣΕΕ. Ζητά «την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου της "ντροπής" στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις δημόσιες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς καλώντας ταυτόχρονα να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα για να σταματήσει αυτό "το έγκλημα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.