Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μπεν που έγινε... Χλόη υπηρετεί στην πρώτη γραμμή στη Βρετανία


Για πρώτη φορά στην Βρετανία μια γυναίκα βρίσκεται σε μάχιμη μονάδα του στρατού και μάλιστα, αυτή η γυναίκα είναι...


 τρανσέξουαλ!
Ανακουφισμένη δηλώνει ότι αισθάνεται η 24χρονη Βρετανίδα Χλόη Άλεν, που υπηρετεί εδώ και τέσσερα χρόνια στην Σκωτσέζικη Φρουρά ως στρατιώτης με το όνομα Μπεν. Η Χλόη είναι τρανσέξουαλ και, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στον βρετανικό Τύπο, αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει θεραπεία για να γίνει γυναίκα και άλλαξε ήδη το όνομά της.
Η δημόσια παραδοχή της σεξουαλικής της ταυτότητας την έκανε να νιώσει καλύτερα και σε αυτό η 24χρονη δηλώνει ότι είχε και την στήριξη της οικογένειάς της. «Θα ήθελα να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους», ανέφερε στην εφημερίδα Sun η Χλόη Άλεν, που θα γίνει η πρώτη Βρετανίδα τρανσέξουαλ που υπηρετεί στην εμπροσθοφυλακή.
Η Άλεν έχει την πλήρη στήριξη και αποδοχή των ανωτέρων της στο εγχείρημα αλλαγής φύλου. Ο διοικητής του στρατού Τζέιμς Έβεραρντ την επαίνεσε για το θάρρος της να αποκαλύψει δημόσια την σεξουαλική της ταυτότητα και δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που έχουμε την πρώτη γυναίκα που υπηρετεί σε μονάδα της πρώτης γραμμής. Ο βρετανικός στρατός αποδεικνύει ότι είναι ένας οργανισμός στον οποίο όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να εξελιχθούν».
Η Χλόη Άλεν υποστήριξε ότι από την ηλικία των οκτώ ετών, ως αγόρι τότε, προτιμούσε να φορά τα ρούχα της μητέρας της και πάντα ήθελε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.