Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τα δέκα αυτοκίνητα που... λατρεύουν οι κλέφτες


Επιλεκτικοί αποδεικνύονται οι ληστές αυτοκινήτων, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός...




NICB (National Insurance Crime Bureau), δεν «χτυπούν» χωρίς πρώτα να έχουν σκεφτεί μεθοδικά ποια αυτοκίνητα θα διαρρήξουν.

Στις ΗΠΑ, πρώτα σε κλοπές για το 2015 αναδείχθηκαν το Honda Accord της δεκαετίας του ’90, με 52.244 κλοπές συνολικά και το Honda Civic της ίδιας δεκαετίας με 49.430 κλοπές. Φυσικά, η επιλογή των κλεφτών δεν ήταν τυχαία, καθώς τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν έχουν εφοδιαστεί με τα αντικλεπτικά συστήματα που φέρουν τα νέα μοντέλα.

Ποια αυτοκίνητα περιλαμβάνονται στη δεκάδα με τα πιο… «εύκολα θύματα»; Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ford pick up με 29.396 κλοπές, στην τέταρτη το Chevrolet pick up με 27.771 κρούσματα και στην Πέμπτη, με 15.466 κλοπές το Toyota Camry.

Ακολουθεί το Dodge pick up με 11.212 διαρρήξεις, το Toyota Corolla με 10.547 και το Nissan Altima που ανοίχτηκε 10.374 φορές.

Τη λίστα ολοκληρώνουν το Dodge Caravan με 9.798 κλοπές και το Chevrolet Impala το οποίο διέρρηξαν συνολικά 9.225 φορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.