Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Λουκέτο από την εφορία σε γνωστό μπαρ της Κηφισιάς


Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα έφτασαν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ένα περιπολικό και οι άντρες της εφορίας προκειμένου να σφραγίζουν για 48ωρες το γνωστό καφέ-μπαρ καθώς πιάστηκε να...




μην έχει εκδώσει αποδείξεις με αποτέλεσμα να φοροδιαφεύγει.

Οι εφοριακοί μαζί με τους αστυνομικούς μπήκαν στο νεανικό κατάστημα και ειδοποίησαν τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους να φύγουν γιατί το μαγαζί θα σφραγιστεί εν ονόματι του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από της Γενικής Γραμματείας Δημοσιών Εσόδων, χθες το μαγαζί το είχαν επισκεφτεί εφοριακοί οι οποίοι κάθισαν ακριβώς μπροστά από την ταμειακή μηχανή και διαπίστωσαν πως δεν κόπηκαν 30 αποδείξεις για το διάστημα το oποίο ήταν εκεί. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη για τη μη έκδοση των αποδείξεων ανήλθε στα 250 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει αυστηρές εντολές να προβαίνει σε οποιεσδήποτε ενέργειες προκειμένου οι μαγαζάτορες να συνετιστούν και να μην φοροδιαφεύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.