Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Οργή Σαμαρά για τον δήμαρχο Καλαμάτας: Θα τον τελειώσω!


Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου λαμβάνει η αντιπαράθεση στη Νέα Δημοκρατία Μεσσηνίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να είναι αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα με τον Π. Νίκα στα άκρα...



Με τη φράση «θα τον τελειώσω πολιτικά» απαντά στην χθεσινή ανακοίνωση Νίκα που στρέφεται εναντίον της κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.

Μέχρι εσχάτων φτάνει ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.

Η ανακοίνωση Νίκα, με την οποία ουσιαστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας «έδειχνε» την κυβέρνηση Σαμαρά ως υπεύθυνη για τις καταστροφές στη Μεσσηνία, η πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού θεωρεί ότι ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από νωρίς το πρωί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά εισηγήθηκαν να υπάρξει άμεση απάντηση στον κ. Νίκα.
Ωστόσο, επικράτησαν δεύτερες σκέψεις, δεδομένου ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να αντιδράσει εν θερμώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς είπε σε συνεργάτες την φράση «θα τον τελειώσω πολιτικά» κάτι που δείχνει ότι, παρότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν σήκωσε το γάντι δημόσια, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την κόντρα με το δήμαρχο Καλαμάτας.
Επιπλέον, ο πρώην πρωθυπουργός με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook «έσφαξε» τον δήμαρχο Καλαμάτας.

Ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι δεν είναι 3 τα σπίτια που έχουν πληγεί αλλά 103, αναφερόμενος έμμεσα όπως σημειώνει το messiniapress, στην ενημέρωση που είχε από το δήμαρχο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νίκας σε εκείνη τη συνομιλία είπε στον πρώην Πρωθυπουργό ότι οι ζημιές από την κακοκαιρία είναι μικρές! Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς δεν μένει σε αυτό.

Προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο αναφέρει στην ανάρτησή του: «το πρώτο πράγμα είναι πως οι Δήμοι οφείλουν να κατασκευάσουν αγωγούς ομβρίων υδάτων». Και αυτή η βολή έχει στόχο τον κ. Νίκα, δεδομένου ότι αυτός είναι ο δήμαρχος της Καλαμάτας και άρα αυτός όφειλε να έχει υλοποιήσει τα συγκεκριμένα έργα.

sa1

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημειώνει:

«Περπάτησα σπίτι-σπίτι από την οδό Αθηνών ως το Φραγκοπήγαδο και, δυστυχώς, διαπίστωσα ότι δεν είναι 3 σπίτια που έχουν πληγεί, αλλά 103… Μιλάμε για πραγματικές ανθρώπινες τραγωδίες… Μέσα σε 3 ώρες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι το βιος τους. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε τι πρέπει να γίνει, ώστε να μην ξανασυμβεί μια τέτοια καταστροφή…
Το πρώτο πράγμα είναι πως οι Δήμοι οφείλουν να κατασκευάσουν αγωγούς ομβρίων υδάτων. Το δεύτερο το οποίο πρέπει να γίνει είναι να δ…οθούν άμεσα αποζημιώσεις στους πληγέντες… Από το πρωί κινητοποίησα τους ευρωβουλευτές που ήδη έκαναν παρέμβαση στην Κομισιόν…
Οι άνθρωποι εδώ δεν πρέπει να χάσουν την ελπίδα τους ότι θα ξαναχτίσουν το μαγαζάκι τους ή την οικοσκευή τους… Οι Μεσσήνιοι και ειδικά οι Καλαματιανοί έχουμε περάσει πολλά και ακόμα δυσκολότερα… Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και τώρα να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.