Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς κυλικείο ένα στα πέντε σχολεία -Αυξήθηκαν τα λουκέτα


«Αργοπεθαίνουν» τα κυλικεία σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και...


 Ιδιωτικών σχολείων,Φραντζέσκα Τατούλη καθώς ένα στα πέντε σχολεία λειτουργούν χωρίς κυλικεία.
Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που κλείνουν τα καταστήματά τους, καθώς αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους στους προμηθευτές.
Η κα. Τατούλη τόνισε στον ΑΘΗΝΑ 9.84 ότι πολλά κυλικεία είναι μισθωμένα από χρόνια και με συμβόλαια που αντανακλούσαν άλλες εποχές, με αποτέλεσμα να παραμένουν τα ενοίκια πολλών ταχυτήτων πράγμα που υπονομεύει τη βιωσιμότητά μας.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων, η μέση δαπάνη του κάθε μαθητή έχει μειωθεί από τα 3,5 ευρώ, το 2009, στο 1,7-2.0 ευρώ, το 2014 και όπως φαίνεται, η πτώση θα έχει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.