Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Μπακογιάννη: Έρχονται πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές που έχουμε ζήσει


Την εκτίμηση ότι «την Ελλάδα περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές τις οποίες έχουμε ζήσει» κάνει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη...


 σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ημερησία.
«Τα μηνύματα για την πραγματική οικονομία είναι δυστυχώς εξαιρετικά δυσάρεστα. Και διότι δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα και διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πολεμάει την επιχειρηματικότητα όπου την βρει, σε όλα τα επίπεδα. Η επιλογή της υπερφορολόγησης η οποία είναι κλασσική επιλογή της αριστεράς έχει εξοντώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις» υποστήριξε. Για την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ που θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είπε ότι «πρόκειται για μια πρόταση ρεαλιστική και αναπτυξιακή που θα φέρει ξανά την ελπίδα και θα δείξει τον καινούριο δρόμο για την Ελλάδα. Ένα δρόμο ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με τα περίφημα ψέματα «της Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε ότι «η δέσμευση για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια, δείχνει πόσο μετρημένες και σοβαρές είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Αναφερόμενη στη διαδικασία για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» και ότι «η μισή κυβέρνηση εύχεται το Συμβούλιο Επικρατείας να τους βγάλει από την δύσκολη θέση ακυρώνοντας τον διαγωνισμό για λόγους αντισυνταγματικότητας».
Για τις ευρωπαϊκές φωνές που μιλούν για επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα η πρώην υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι διακρίνει μία αλλαγή στάσης της Ευρώπης, η οποία την ανησυχεί πάρα πολύ και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας οφείλει αυτή τη στιγμή να θέσει το μεταναστευτικό ως πρώτο θέμα στις προτεραιότητές του διότι τυχόν καθυστερήσεις μπορούν να έχουν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.