Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη εξομολογείται: Τον πίεσαν οικονομικά μέχρι να σκάσει


Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Ασλάνης έβαλε τέλος στη ζωή του...«Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που έφυγε ο Μιχάλης και ο πόνος μας είναι πολύ μεγάλος, γιατί έφυγε αδίκως. Από τότε που τον χάσαμε, μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία», δήλωσε η μεγάλη του αδελφή στο περιοδικό Ciao.
Αναφερόμενη στους δήθεν φίλους του σχεδιαστή, η αδερφή του είπε: «Αυτούς θα τους τα πληρώσει ο Θεός. Δεν υπήρχε αυτοκτονία. Πίεσαν οικονομικά τον Μιχάλη, μέχρι να σκάσει από τα οικονομικά βάρη που αδίκως φορτώθηκε. Τον εκμεταλλεύτηκαν πολλοί. Μέσα στις δουλειές του υπήρχε μεγάλη διαρροή χρημάτων. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να αποποιηθούμε την περιουσία του αδερφού μας, γιατί τα χρέη μας είπαν πως ήταν δυσβάσταχτα για να τα επωμιστούμε στους ώμους μας. Εμείς είμαστε απλοί, φτωχοί άνθρωποι και δεν γνωρίζουμε από επιχειρήσεις, όπως ήξερε ο Μιχάλης. Από την αποποίηση και μετά, δεν μάθαμε ποτέ όλη την αλήθεια» και πρόσθεσε: «Ένας από αυτούς που τον περιτριγύριζαν μας είπε ότι τα δύο σπίτια του αδερφού μας στο Λυκαβηττό και στη Μύκονο είναι δεσμευμένα. Πρέπει, όμως, να σας τονίσω ότι πολλά από τα χρέη που μας έδειξαν ήταν ψεύτικα. Δεν υφίστανται. Οπότε προτιμήσαμε την αποποίηση».

Η ανιψιά του σχεδιαστή Ιωάννα συμπληρώνει: «Ο Μιχάλης ήταν νοικοκύρης και ήθελε πάντα να πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Έδινε, λοιπόν, σε άτομα που εμπιστευόταν μεγάλα ποσά για να του πληρώσουν τους λογαριασμούς και εκείνα τα κρατούσαν για δική τους χρήση. Έτσι, έφτασε να χρωστάει παντού, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, αφού πίστευε ότι τους εξοφλούσε».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.