Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Έντονο παρασκήνιο γύρω από την παραίτηση του Αρχηγού της Πυροσβεστικής


Λίγες ημέρες μετά την αιφνίδια μετακίνηση του προϊσταμένου του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής, Νίκου Τσόγκα, ήρθε η αιφνίδια παραίτηση του Αρχηγού του Σώματος...




Την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπέβαλε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος, Ιωάννης Καρατζιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκφράσει έντονες διαφωνίες σχετικά με το ενιαίο βαθμολόγιο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μάλιστα, είχε στείλει σχετική επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, στην οποία εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Θ. Καρατζιάς υπέβαλε σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2016, την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιλογή νέου Αρχηγού στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.