Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η Όλγα Τρέμη... στο Epsilon!


Ποιος ξεχνά την άδοξη λήξη της συνεργασίας Ευαγγελάτου - Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων αλλά και στην εκπομπή που παρουσίαζαν από κοινού...
Κι όμως, η Όλγα Τρέμη πάει στο Epsilon, στην εκπομπή της συζύγου του Ευαγγελάτου, Τατιάνας Στεφανίδου.

Πρόκεται για ένα από τα πουσυζητημένα πρόσωπα, ειδικά μετά το κλείσιμο του Mega και το φλέγον θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, που κρίνονται οι επαγγελματικές τύχες τόσων ανθρώπων.

Η συνάντηση των δύο γυναικών θα έχει σίγουρα μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αφού και η Όλγα Τρέμη βίωσε την κρίση των τηλεοπτικών καναλιών, αδειάζοντας το γραφείο της στο Μεγάλο Κανάλι, αλλά και η Τατιάνα βρίσκεται στο Epsilon που αποκλείστηκε από την διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η Όλγα Τρέμη όμως, εκτός από δημοσιογράφος είναι και γυναίκα και σε τετ α τετ με την Τατιάνα Στεφανίδου θα μιλήσουν σαν γυναίκες για την καθημερινότητα, εκτός πλατό και τη ζωή της με με το γιο της και τους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.