Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

To... νεκρό MEGA, πρώτο στην τηλεθέαση!


Με την ιδιωτική τηλεόραση να διανύει «μαύρες» ημέρες, καθώς μετά τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες τέσσερα μεγάλα κανάλια βρίσκονται στο κενό, οι τηλεθεατές δείχνουν να στηρίζουν τα αγαπημένα τους προγράμματα...
Κόντρα στην απραξία των μετόχων που οδηγούν το κανάλι σε αργό, βασανιστικό θάνατο, οι νέοι ηλικίας 15-44 δίνουν καθημερινά το φιλί της ζωής στο Mega και τους εκατοντάδες απλήρωτους εργαζόμενους που βρίσκονται σε απόγνωση.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen για την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, το Mega ήρθε πρώτο στην προτίμηση του δυναμικού κοινού με ποσοστό στο σύνολο ημέρας 15,3%. Ακολούθησαν ο Alpha και το Star -δύο σταθμοί που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια εθνικής εμβέλειας- με 14,7% και 13,2% αντίστοιχα.

Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι το μεσημεριανό δελτίο του Mega παρακολούθησε το 23,9% στο σύνολο, δηλαδή 468,000 τηλεθεατές! Σε ένα κανάλι που υπολειτουργεί εδώ και περισσότερους από 5 μήνες...

Από τα σίριαλ που ξεχώρισαν χθες ήταν το Κόκκινο Δωμάτιο που σημείωσε ποσοστό 17,9% στο δυναμικό κοινό.

Πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.