Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μαρινάκης παίρνει MEGA κι ο Καλογρίτσας συμπράττει με Κοντομηνά


Φαίνεται πώς τελικά μόνο το Star από τα μεγάλα κανάλια, μαζί με Epsilon, ART, Makedonia μένουν εκτός τηλεοπτικής αγοράς...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το Mega, ενώ ο Χρήστος Καλογρίτσας στοχεύει σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Alpha.

O Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με δύο από τους μετόχους του Mega και συζητάει το ενδεχόμενο αγοράς της υλικοτεχνικής υποδομής του καναλιού, που ανήκει στην εταιρία «Τηλέτυπος». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία που προκρίνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν αφορά την εξ΄ ολοκλήρου αγορά του Mega, γιατί μαζί θα "παντρευόταν" και τα χρέη της "Τηλέτυπος", αλλά μόνο την υλικοτεχνική υποδομή. Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, η συμφωνία - εφόσον υπάρξει- να περιλαμβάνει και τη συμμετοχή κάποιων μετόχων του Mega στη νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή ακόμα να εμπεριέχει προβλέψεις για την αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος προσωπικού.

Σε ότι αφορά στον Χρήστο Καλογρίτσα, πρώτη επιλογή για επένδυση φαίνεται πως είναι ο Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές και έχει προκύψει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η επικοινωνία των δύο πλευρών γίνεται σε καθημερινή βάση, καθώς αμφότερες δείχνουν ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση της συμφωνίας που και θα δώσει στον Καλογρίτσα αυτό που αποζητούσε, και θα διατηρήσει τον Alpha εντός του τηλεοπτικού τοπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.