Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοι κρύβονται πίσω από την βόμβα στον mr. Nammos;


Προσιδοποιητικό μήνυμα εκτιμούν οι αρχές ότι ήταν τα μασούρια με την δυναμίτιδα που άγνωστοι πέταξαν στην είσοδο του σπιτιού του συνιδιοκτήτη του φημισμένου «Nammos» προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές...



Λέγεται ότι ο εκκωφαντικός θόρυβος από τα μασούρια δυναμίτιδας που έσκαγαν πάνω στην μπροστινή είσοδο της κατοικίας του συνιδιοκτήτη του διάσημου Nammos, Κωνσταντή Κουσαθανά ακούστηκε σε απόσταση έως και πέντε χιλιόμετρα πιο μακριά. Σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, αφού τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του βρίσκονταν στη Μύκονο.

Ο κ. Κουσαθανάς βρισκόταν στη Μύκονο με την οικογένεια του και οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν ότι οι δράστες το γνώριζαν και ήθελαν να του στείλουν ένα «μήνυμα».

Ποιοι είναι οι δράστες;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο σενάριο που εξετάζεται γύρω από την ταυτότητα των δραστών αλλά και τα αίτια της επίθεσης, είναι αυτό που αφορά τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κουσαθανά, οι οποίες δεν σχετίζονται μόνο με το Nammos. Η εικασία αυτή, γίνεται με βάση το γεγονός ότι προ ημερών κατασκευάστηκε ένα boutique hotel που άνοιξε ο Κουσαθανάς μαζί με τον δίδυμο αδελφό του –με τον οποίο παρεπιμπτόντως συμμετέχουν και σε ένα ιταλικό εστιατόριο-. Τα δύο αδέρφια άνοιξαν κι άλλο ένα μαγαζί στη Μύκονο ενώ όπως προκύπτει έχουν και άλλα επιχειρηματικά σχέδια.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι η περίπτωση να μην ήταν στόχος ο επιχειρηματίας από την Μύκονο, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.