Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Του άνοιξε η όρεξη του Παππά με τον διαγωνισμό για τα κανάλια - Θέλει κι άλλο! [video]


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις άδειες περιφερειακών σταθμών το μοντέλο δημοπρασίας...



Μιλώντας στο Euronews ο κ. Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η διαδικασία της δημοπρασίας που ακολουθήθηκε για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας να χρησιμοποιηθεί και για τις άδειες των περιφερειακών σταθμών.

Ο κ. Παππάς τόνισε επίσης, ότι η διαδικασία για τη χορήγηση αυτής της κατηγορίας των αδειών θα ξεκινήσει άμεσα: «Στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η χώρα επανακάμπτει» και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που επανακάμπτει, που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Καταφέραμε να στείλουμε το μήνυμα ότι εδώ προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις, η χώρα αποκτά διαφάνεια στη δημόσια ζωή και αποκτά κανόνες που ισχύουν για όλους ανεξάρτητα, είτε είναι ισχυροί οικονομικά είτε όχι».

Μιλώντας, τέλος, για τη διαδικασία που κράτησε 66 ώρες ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε η δημοπρασία εξασφάλιζε τον αποκλεισμό της ροής πληροφοριών μεταξύ των υποψηφίων. «Άξιζε τον κόπο να κάνουμε υπομονή τρεις ημέρες και να έχουμε ένα καθαρό παιχνίδι και το δημόσιο να μπορεί να λάβει ένα τίμημα το οποίο πραγματικά να ανταποκρίνεται στην αξία του σπάνιου αγαθού των τηλεοπτικών συχνοτήτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.