Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πιο χαμηλά από τον Πολάκη γίνεται; [video]


Δεν είναι η πρώητη φορά που ο Πολάκης εξαπολύει επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων. Και η διατήρησή του από τον Τσίπρα στο πόστο του σημαίνει ότι τον εκφράζει και τον ίδιο προσωπικά. Άλλωστε, αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι πώς όταν λέει κάτι ο Πολάκης, σε μεταγενέστερο χρόνο λέει τα ίδια και η κυβέρνηση...



Είναι το βαρύ πυροβολικό για κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί είναι ο πιο αποτελεσματικός, αλλά γιατί αποτελεί την βάση πάνω στην οποία πατούν όλοι οι υπόλοιποι. Με λίγα λόγια πιο χαμηλά από τον Παύλο Πολάκη δεν πάει. Και τι δεν έχει γραφτεί για αυτόν, όχι επειδή είμαστε βοθροδημοσιογράφοι, ούτε γιατί έχουμε κάποια εμμονή. Απλώς ο υπουργός υγείας είναι ίσως ο μοναδικός υπουργός υγείας μη υποσαχάριας χώρας ο οποίος καπνίζει σε εσωτερικό χώρο μέσα στο υπουργείο ενώ απαγορεύεται. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, αλλα φοβόμαστε μην μας θάψει τρία μέτρα κάτω απο την γη. Όποτε θα αφήσουμε αυτόν να μιλήσει για εμας. Καλή απόλαυση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.