Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Γνωστός από το YouTube ο 5ος νεκρός από την κακοκαιρία [video]


O 30χρονος, που βρήκε τραγικό θάνατο στις πλημμύρες, είχε κάνει θραύση στα social media πριν από καιρό με το video που είχε ανεβάσει στο YouTube για να διαφημίσει την επιχείρησή του...




Ο 30χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας Σπύρος Βαλιμήτης είναι ο πέμπτος νεκρός από την κακοκαιρία που σαρώνει την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Ο άτυχος Βαλιμήτης είχε γίνει γνωστός από το βίντεο πριν από δύο χρόνια στο οποίο διαφήμιζε με μοναδικό τρόπο την ταβέρνα του στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου εκεί όπου έμελε να χάσει και τη ζωή του.

Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής όταν σύμφωνα με τις ενδείξεις προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο σε μικρή απόσταση από το σπίτι του αφού είδε μπροστά του τα ορμητικά νερά ενός χειμάρου.

Ήταν, όμως, τέτοια η ένταση του υδάτινου όγκου που παρασύρθηκε σε μεγάλη απόσταση. Είναι ενδεικτικό ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του στις 22:30 στο ποτάμι Φόνισσα, περίπου 16 χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Καμάρι Ξυλοκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.