Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ο "Τζακ Σπάροου" και οι "Πειρατές της Καραϊβικής" επιστρέφουν το 2017


Οι Πειρατές της Καραϊβικής και ο Τζακ Σπάροου επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με την πέμπτη κατά σειρά ταινία (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) και πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το teaser trailer...Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Τζόνι Ντεπ μπαίνει σε νέα προβλήματα όταν ο μεγάλος του αντίπαλος Καπετάνιος Σαλαζάρ μαζί με πειρατές-φαντάσματα το σκάει από το Τρίγωνο του Διαβόλου με στόχο να σκοτώσει όλους τους πειρατές που θα βρει μπροστά του.
Για να γλιτώσει ο Τζακ Σπάροου πρέπει να βρει την Τρίαινα του Ποσειδώνα.
Στο σκηνοθετικό τιμόνι της νέας ταινίας βρίσκοντται ο Έσπεν Σάντμπεργκ και ο Χοακίμ Ρένινγκ, ενώ τον Τζόνι Ντεπ συνοδεύουν ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η ανερχόμενη Κάγια Σκοντελάριο και ο Τζέφρι Ρας που επιστρέφει ως Μπαρμπόσα.
Σε ρόλο έκπληξη το ένδοξο «σκαθάρι» Πολ Μακάρτνεϊ, χωρίς να αποκαλύπτονται περισσότερα για τον ρόλο του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.