Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε η αρπαγή 32.000 ευρώ από ταχυδρόμο


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 32.000 ευρώ από ταχυδρομικό υπάλληλο στην περιοχή του Καλλικώμου στα Κρέστενα το περασμένο...


 Σάββατο 3 Οκτωβρίου.
Η Ασφάλεια Πύργου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα στα Κρέστενα ταυτοποίησαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 43, 22 και 19 ετών, δύο εκ των οποίων (οι νεότεροι) μένουν μόνιμα σε κωμόπολη της Μεσσηνίας.
Το κόλπο είχε στηθεί αριστοτεχνικά: ο 43χρονος Πυργιώτης ήταν ο εγκέφαλος, καθώς παρακολουθούσε τις κινήσεις του ταχυδρόμου και γνώριζε πότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Όχι φυσικά ο ίδιος, για να μη δώσει στόχο, αλλά ο 19χρονος γαμπρός του και ένας 22χρονος φίλος του. Οι δύο πιτσιρικάδες μένουν μόνιμα στη Μεσσηνία, έτσι θεώρησαν ότι θα ήταν δύσκολο να εντοπιστούν από τις αρχές. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου πλησίασαν το αυτοκίνητο του ταχυδρόμου στο Καλλίκωμο, έσπασαν το τζάμι του παραθύρου, άρπαξαν τις 32.000 ευρώ που ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.