Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το κύκλωμα των "νονών" έκαψε την καφετέρια του Σόμμερ!

Αποκάλυψη του planet-greece

Οι "νονοί της νύχτας" φέρονται να βρίσκονται πίσω από τον εμπρησμό της καφετέριας του Κώστα Σόμμερ, στην Γλυφάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας. Συγκεκριμένα...




στην επιστολή που έστειλε πρωήν μέλος του κυκλώματος προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., γίνονται λεπτομερείς αναφορές για το πώς το αδίστακτο κύκλωμα των "νονών" έκαψε την καφετέρια του Σόμμερ επειδή δεν τους πλήρωνε τα χρήματα που είχαν ζητήσει για προστασία!

Μάλιστα, ένας εκ των "διάσημων νονών" που κατηγορείται στην υπόθεση είχε τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείτο, με ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ της πλατείας Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό, στον οποίο ανέφερε ό,τι αν δε δώσει τα χρήματα που του ζητάνε, τότε το μαγαζί του θα καταλήξει σαν του Σόμμερ!

Μάλιστα, ο "διάσημος νονός" φέρεται να του διαμήνυσε ότι "δε θα μείνει μόνο στις απειλές κατά της περιουσίας αλλά θα καθαρίσει και κόσμο"!!!

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Κώστας Σόμμερ, στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς τον Δεκέμβριο του 2009, μετά τον εμπρησμό του μαγαζιού του, ουδέποτε κατονόμασε κάποιον ως "μπράβο" που του ζήτησε χρήματα για "παροχή προστασίας". Ανέφερε, ωστόσο, ότι η ζημιά από την πυρκαγιά ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.