Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ο Τόλης Βοσκόπουλος καλείται να πληρώσει 9.000 ευρώ σε ενοίκια


Διπλό πονοκέφαλο στο ζεύγος Άντζελας Γκερέκου και Τόλη Βοσκόπουλου προκαλούν δύο δικαστικές αποφάσεις βάσει των οποίων...


 η μεν πρώτη έχασε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό αλλά και την εγγυητική των 83.000 ευρώ που είχε καταθέσει και ο δεύτερος καλείται να πληρώσει 9.000 ευρώ από κοινόχρηστα που χρωστάει.
Η πρώην υπουργός είχε καταβάλει τα 83.000 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για ακίνητο στο Παλαιό Ψυχικό το 2013. Αφού όμως αναδείχθηκε πλειοδότης δεν εμφανίστηκε ποτέ για να καταβάλει το συνολικό τίμημα των 800.000 με αποτέλεσμα μετά από αναμονή 14 μηνών η επιτροπή που είχε αναλάβει τη διενέργεια του διαγωνισμού να προχωρήσει τις διαδικασίες για τον επόμενο πλειοδότη και άρα η προκαταβολή να χαθεί.
Όταν η κυρία Γκερέκου προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών διεκδικώντας την επιστροφή του ποσού των 83.000 ευρώ, οι δικαστές δεν έκαναν δεκτό το αίτημά της μετά την ακροαματική διαδικασία το Φεβρουάριο του 2013.
Την ίδια ώρα ο Τόλης Βοσκόπουλος με την υπ' αριθμον 582/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών καλείται να καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στην οποία διαθέτει τρία διαμερίσματα. Η υπόθεση έχει ξεκινήσει από το 2012 όταν και κατατέθηκε η αγωγή της διαχειρίστριας για ανείσπρακτα κοινόχρηστα από το 2009.
Η δικηγόρος του τραγουδιστή είχε υποστηρίξει στη δίκη που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2015 ότι ο Βοσκόπουλος δεν είχε χρήματα εξαιτίας των χρεών στο Δημόσιο και γι' αυτό ζητούσε αναβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.