Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Ξέσπασμα των Active Member εναντίον νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το πανό: Κομματοσκυλάκια...


Η χρήση στίχων του τραγουδιού “Φυσάει Κόντρα” των Active Member σε πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εξόργισε το γνωστό συγκρότημα, που ανήρτησε σχετικό post στο facebook...Το πανό δημιουργήθηκε ως διαμαρτυρία για τις αντιδράσεις και την απόφαση του Συλλόγου Γονέων του δημοτικού σχολείου του Ωραιόκαστρου να μην δεχθούν προσφυγόπουλα.
“Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη γκρεμίζω ουρανούς”, έγραφε το πανό, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να ζητήσουν να το κατεβάσουν για να μην το δουν τα παιδιά.
Σε ανάρτηση του στο Facebook το συγκρότημα αναφέρει: “Βρείτε μωρέ τίποτα δικό σας.
Σταματήστε με τη πάρτη μου κομματοσκυλάκια και μη βάζετε μπροστά τα παιδιά. Αν δε κάνω λάθος είστε με τη κυβέρνηση που τους κρατάει φυλακισμένους τόσο καιρό. Ήθελα να ξερα γιατί δε βάζετε κανα στίχο από τους κομματοθρεμένους καλλιτεχνάδες που σας περιτριγυρίζουν. Kαι τέλος όταν βάζετε κάτι στα κωλόπανα σας πάνω με θράσος, να ´χετε και το θάρρος να γράφετε ποιανού είναι.
Δε σας ανήκει τίποτα και σίγουρα δεν είχα κανένα σας στο μυαλό μου όταν το έγραφα”.
Untitled-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.