Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ALERT: Αιφνιδιαστικά αύριο αποφασίζει το ΣτΕ - Αντίστροφη μέτρηση για το "μαύρο"


Τρίτη διάσκεψη για το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον πρόεδρο του ΣτΕ Νικ. Σακελλαρίου για αύριο το απόγευμα...



Οι δικαστές πιθανότατα θα κληθούν να αποφασίσουν για το βασικό νομικό θέμα, που αφορά στο παραδεκτό των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών, το οποίο αποτελεί την βασική προϋπόθεση για να μπει το Ανώτατο Δικαστήριο στην ουσία της υπόθεσης. Η διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής πέραν του ότι διακόπηκε το πρωί μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, διακόπηκε και το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγο πριν κλείσει ο πρώτος και βασικός κύκλος των νομικών ζητημάτων και προχωρήσουν οι 31 δικαστές σε ψηφοφορία.

Νέες αιτήσεις

Παράλληλα, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και η Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP). Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών.

Οι προσφεύγουσες εταιρείες στρέφονται κατά αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ειδικότερα, κατά των αποφάσεων ανακήρυξης των 4 υπερθεματιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.