Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Amazon: Θα προσλάβει 120.000 εποχιακά εργαζόμενους για την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα


Στην πρόσληψη 120.000 εποχιακά εργαζομένων για την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα θα προχωρήσει η αμερικανική εταιρεία Amazon, όπως ανακοίνωσε σήμερα...


Η εταιρεία προχωρά σε αυτή την κίνηση κάθε χρόνο, προκειμένου να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση εν όψει των εορτών. Ωστόσο, ο στόχος των προσλήψεων για τη φετινή σεζόν ξεπερνά κατά 20% αυτόν που είχε θέσει το 2015.
Το περασμένο έτος η Amazon μετέτρεψε περίπου 14.000 από αυτές τις προσωρινές θέσεις εργασίας σε κανονικές πλήρους απασχόλησης, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου του τμήματος παγκόσμιας πελατειακής εκπλήρωσης Μάικ Ροθ, η εταιρεία ευελπιστεί φέτος να αυξήσει αυτόν τον αριθμό.
«Αυτή είναι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου», δήλωσε ο Ροθ στην ιστοσελίδα Phys.org.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα ενταχθούν φέτος στην ομάδα μας τουλάχιστον 120.000 εποχιακά εργαζόμενοι προκειμένου να υποστηρίξουν την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας».
Η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής των ΗΠΑ εκτιμά ότι οι δαπάνες των καταναλωτών κατά την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να φτάσουν τα 655,8 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 3,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το περασμένο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.