Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Τέλος από τις ΗΠΑ στο εμπάργκο για τα κουβανέζικα πούρα και το ρούμι


Τέλος στο εμπορικό εμπάργκο για τα κουβανέζικα πούρα και το ρούμι το οποίο βρίσκεται σε ισχύ εδώ και πέντε δεκαετίες, βάζει η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα...Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα νέο γύρο δράσεων, με στόχο την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών με την Κούβα, στο πλαίσιο της διαδικασίας επαναπροσέγγισης των δύο χωρών σε διπλωματικό και οικονομικό επίπεδο.

Έτσι, σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ έχουν δικαίωμα να αγοράσουν και να εισαγάγουν στις Ηνωμένες Πολιτείες απεριόριστη ποσότητα ρούμι και πούρων.

Τα δύο αγαθά θα υπάγονται πλέον στα ίδια τέλη για το αλκοόλ και τα καπνικά προϊόντα από άλλες χώρες.

Ωστόσο, ο περιορισμός παραμένει ως έχει αναφορικά με τη μαζική εμπορική εισαγωγή των συγκεκριμένων προϊόντων ενώ αμετάβλητοι παραμένουν οι περιορισμοί στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.