Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Έκανε «τόπι στο ξύλο» το γιο του επειδή… πήρε αποβολή!


Ο θερμόαιμος πατέρας είχε ενημερωθεί για την τιμωρία του παιδιού του και το αναζήτησε με άγριες διαθέσεις στο προαύλιο...



Ανάστατοι είναι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Φερών στον Έβρο, από το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους με τον πατέρα ενός παιδιού να το ξυλοκοπεί αλύπητα επειδή πήρε… αποβολή!
Ο θερμόαιμος πατέρας είχε ενημερωθεί για την τιμωρία του παιδιού του και το αναζήτησε με άγριες διαθέσεις στο προαύλιο. Όταν βρήκε το γιο του άρχισε να τον χαστουκίζει επανειλημμένα και να τον κυνηγάει για να συνεχίσει, ενώ εκείνος προσπαθούσε απεγνωσμένα να του ξεφύγει! Μαθητές του Λυκείου, που είδαν τι συνέβη, προσπάθησαν να σταματήσουν τον μαινόμενο γονέα, που μάλιστα δέχθηκε αρκετές… ψιλές!
Οι καθηγητές του Γυμνασίου κατάφεραν τελικά να τον απομακρύνουν από το τρομοκρατημένο παιδί, ενώ η γυμνασιάρχης ενημέρωσε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την τοπική Αστυνομία που αναζητά τον βάναυσο πατέρα με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ανηλίκου. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπούσε το γιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.