Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ημίγυμνη γυναίκα ασέλγησε σε... δεινόσαυρο που ήταν σε κήπο [ΦΩΤΟ]


To άτυχο τυραννοσαυράκι είχε χάσει το κεφάλι του μια εβδομάδα νωρίτερα από βανδαλισμό...Παρά το γεγονός ότι είχαν ελάχιστα στοιχεία στα χέρια τους, οι βρετανικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που ξεγυμνώθηκε πριν από λίγες μέρες σε οικογενειακό αξιοθέατο του Ντέβον και ασέλγησε επιδεικτικά πάνω σε ένα μικρό δεινοσαυράκι από φάιμπεργκλας, αφήνοντας άφωνους και... αηδιασμένους παιδιά και γονείς.
Η γυναίκα, αφού εξέθεσε τα οπίσθιά της σε κοινή θέα, καβάλησε το μικρό αγαλματίδιο, το οποίο βρισκόταν σε ένα αβγό και άρχισε να τρίβεται πάνω του. Την απαράδεκτη σκηνή, την οποία μάλιστα παρακολούθησαν και παιδιά τα οποία είχαν επισκεφθεί το αξιοθέατο με τους γονείς τους, κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή ένας περαστικός, ανεβάζοντας έπειτα τις αηδιαστικές εικόνες στα social media.Λόγω του σάλου που προκλήθηκε, η αντίδραση της τοπικής αστυνομίας ήταν άμεση. Η ταυτότητα της γυναίκας βρέθηκε και αναμένεται να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες κυρώσεις για προσβολή της δημοσίας αιδούς.Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω αγαλματάκια, που έχουν τοποθετηθεί στο Εξμουθ σηματοδοτώντας τη σχέση της περιοχής με την Ιουράσια Ακτή, έχουν δεχτεί αλλεπάλληλους βανδαλισμούς τις τελευταίες εβδομάδες, με το ίδιο τυραννοσαυράκι να έχει χάσει το κεφάλι του μόλις πριν από μία εβδομάδα και ένα άλλο δεινόσαυρο να έχει απομείνει με κομμένη ουρά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.