Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Θέλει ο... ΣΥΡΙΖΑίος Φερεντίνος να κρυφτεί...


Διαβάστε την συνέντευξη και θα καταλάβετε...


Για τις εξελίξεις στις τηλεοπτικές άδειες, που αποτελεί κι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης των ημερών, αλλά και για το γεγονός ότι ο Alpha, όπου εργάζεται δεν απέκτησε άδεια, μιλάει ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Real Life.

Ο παρουσιααστής αποκαλύπτει το μούδιασμα που αισθάνθηκε, όταν έμαθε το δυσέρεστο νέο για τον Alpha, την επαγγελματική ανασφάλεια που νιώθει και εναντιώνεται στην κυβέρνηση για τα δεινά που βρίσκουν τον τόπο μας, συμπεριλαμβανομένου και το μέλλον των καναλιών.

Πώς σας φαίνονται οι τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις;

«Μπάχαλο! Αρχικά θέλω να πω ότι όλο αυτό έγινε με καλή πρόθεση, γιατί έπρεπε να μπει μια σειρά στο θέμα των αδειών. Επίσης, πρέπει να επισημάνω ότι τα κανάλια δεν είχαν καμία ευθύνη. Πιστεύω ότι δεν υπήρξε ολοκληρωμένο σχέδιο, γι’ αυτό και προέκυψαν όλα αυτά τα θέματα. όμως, ακόμη μπορούν να διορθωθούν τα πράγματα.»

Πώς νιώσατε όταν μάθατε ότι ο Alpha δεν πήρε άδεια;

«Όταν έμαθα ότι ο Alpha δεν πήρε άδεια με τέτοιο τίμημα, μούδιασα. Έπαθα πλάκα όταν είδα τα ποσά. Δεν περίμενα να ανεβουν τόσο πολύ οι προσφορές. Όταν, όμως μας κάλεσε ο κ. Κοντομηνάς για να μας μιλήσει, ένιωσα καλύτερα. Είδαμε ότι υπάρχει αισιοδοξία και πολύ καλή διάθεση. Ο Alpha έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα φέτος. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ένα μεγάλο ερώτημα: Τι θα γίνει; Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν πάρει άδεια.»

Πιστεύετε ότι από τις αλλαγές θα προκύψει κάτι καλύτερο;

«Έτσι όπως πάει η κατάσταση, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Εκτός κι αν γίνουν πολύ καλές διορθωτικές κινήσεις. Με αυτοκριτική, με έναν πιο δίκαιο τρόπο και έξω από τη μικροπολιτική. Έξω από οποιοδήποτε επικοινωνιακό κόστος. Από τη στιγμή που υπήρχε καλή πρόθεση μπορούν να γίνουν πολλές διαρθρωτικές κινήσεις. Μια κυβέρνηση καλείται να συμμερίζεται την αγωνία των ανθρώπων που φοβούνται για τις δουλειές τους. Είναι λιγότερο σημαντικό να δείξει ότι δεν υποχωρεί. Ειδικά μια κυβέρνηση που έχει αυξημένη ευαισθησία σε αυτόν τον τομέα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι λένε «Κι άλλοι έχουν μείνει εκτός κι άλλοι έχουν απολυθεί». Ο ρόλος της κυβέρνησης πρέπει να είναι κοντά στις επιχειρήσεις, να βοηθάει τις αδύναμες και να στηρίζει εκείνες που λειτουργούν σωστά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.