Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ανήλικη πέθανε μετά από εξαντλητική νηστεία!


Μία έφηβη στην Ινδία έχασε τη ζωή της μετά από νηστεία 10 εβδομάδων, προκειμένου να φέρει... καλή τύχη στην οικογένειά της...


 Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό.
Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στη Χιντεραμπάντ της μεγάλης ασιατικής χώρας, όταν έναν ντόπιος ιερωμένος είπε στους γονείς της κοπέλας ότι πρέπει να ακολουθήσει νηστεία, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάκαμψη της επιχείρησης που διατηρούσε ο πατέρας της.
Η 13χρονη άντεξε 68 ολόκληρες ημέρες πίνοντας μόνο νερό. Η οικογένειά της γιόρτασε την τελευταία της μέρα, διοργανώνοντας γιορτή στο σπίτι!
Λίγες ώρες αργότερα, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από σοβαρή ανεπάρκεια λόγω εξαντλητικής νηστείας και δύο μέρες αργότερα απεβίωσε, καθώς σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά της.
Η τοπική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσέφυγε εναντίον του πατέρα και της μητέρας της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές κατηγορίες. Οι γονείς επιμένουν ότι η κόρη τους υποβλήθηκε εθελοντικά στη νηστεία με το βρασμένο νερό, εκφράζοντας τις πεποιθήσεις της θρησκείας της.
Η οικογένεια πιστεύει στον Τζαϊνισμό, βάσει του οποίου στο συμπάν υπάρχουν δύο «ουσίες». Η «ατζίβα», που αποτελεί το άψυχο τμήμα της δημιουργίας του Σύμπαντος και η «τζίβα» που αποτελεί τις ψυχές όλων των ζωντανών οργανισμών.
Οι οπαδοί του Τζαϊνισμού χωρίζονται στους «Ντεγκαμπάρας» και «Κβεταμπάρας», με τους πρώτους να έχουν αυστηρότερο νόμο και είναι πιο πιστοί στο δόγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.