Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Ωμές απειλές αντιεξουσιαστών κατά αστυνομιας


Σοβαρές απειλές με ύβρεις και ανατριχιαστικές εκφράσεις εξαπέλυσε ομάδα αντιεξουσιαστών με την ονομασία «Πρωτοβουλία από τον Οχετό»...


 μέσω γνωστής αντιεξουσιαστικής σελίδας. Οι άγνωστοι αναφέρουν πως «τα παλικάρια της ΕΛΑΣ. απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρομίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου»
Με αφορμή τον θάνατο ενός Αλβανού στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας στις 3 Αυγούστου, ο οποίος είχε αποδοθεί από αστυνομικούς σε αυτοκτονία οι άγνωστοι αναφέρουν στην ανάρτησή τους, «Στις 3 Αυγούστου τα ίχνη Pellumb Marnikollaj χάνονται, μετά από την καταναγκαστική «επίσκεψη» στο Α.Τ Πατησίων για να δώσει το «παρών» που του είχε επιβληθεί εδώ και τέσσερις μήνες μετά από την αποφυλάκισή του. Μετά από ένα οκταήμερο ερευνών και πιέσεις από δικηγόρο, εντοπίζεται η σορός του, λίγο πριν την ταφή. Το πτώμα του Pellumb διακομίστηκε κρυφά από το μπατσότμημα στον Ερυθρό Σταυρό ως «σορός άγνωστων στοιχείων» και χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ενημέρωση σε κανέναν, είτε συγγενικό πρόσωπο, είτε θεσμό (αλβανική πρεσβεία).
Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, φανερώθηκε το γεγονός ότι ο Pellumb είχε υποστεί βασανιστήρια και βιαιοπραγίες». Συνεχίζοντας καταγγέλλουν τον εξευτελισμό ανηλίκων από πλευράς των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ομόνοια υποστηρίζοντας πως « Η εν λόγω ομάδα αποτελούνταν από πέντε παιδιά ηλικίας 12-14 χρονών και δύο, είκοσι και εικοσιδύο, αντίστοιχα. Η ΕΛΑΣ. έστησε ολόκληρη επιχείρηση καθώς η μεταφορά στο τμήμα στελεχώθηκε από οχτώ μηχανές, δύο περιπολικά, ασφαλίτικα και αντιτρομοκρατική μονάδα. Τα μισθωτά αστροπελέκια της αριστεράς θεώρησαν τα άτομα αυτά επικίνδυνα καθώς στη κατοχή τους βρέθηκαν πέντε πλαστικά όπλα μινιατούρες, ένα λάπτοπ και τα κοστούμια για μία θεατρική παράσταση που επρόκειτο να δώσουν εκείνη τη μέρα. Αφού κατασχέθηκαν και τα κινητά τους οδηγήθηκαν στο 4ο α.τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το γνωστό κολαστήριο της ελ.ας. Μέσα στα τείχη και την ασφάλεια του «σπιτιού» τους, οι μπάτσοι ανάγκασαν τα παιδιά να γδυθούν υπό την μουσική υπόκρουση σεξουαλικών υπονοούμενων, τα ανάγκασαν να κάνουν κύκλους γυμνά και όσα από αυτά αρνήθηκαν να ξεγυμνωθούν φάγανε ξύλο, και σεξιστικά μπινελίκια. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 10 ολόκληρες ώρες παράνομης κράτησης χωρίς καμία απολύτως κατηγορία».
Στο τέλος του κειμένου, που εξετάζεται από την ασφάλεια και έχει κινητοποιήσει τους αξιωματικούς, οι οποίοι λαμβάνουν σοβαρά τις απειλές των αντιεξουσιστών, τονίζουν πως:
«Όλα αυτά δε μας τρομάζουν αντιθέτως μας τσατίζουν ακόμα περισσότερο. Το κράτος μας βρίσκει και θα μας βρίσκει μπροστά του. Οι εχθροπραξίες θα συνεχιστούν, για κάθε νεκρό αλάνι, δέκα σφαγμένοι ρουφιάνοι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.